Postkasse

postkasse

Stort udvalg af postkasser

Postkasse

Leder du efter en postkasse der har det hele, er du på sporet.
Designprodukter.dk har, blandt meget andet, samlet de mest unikke og designmæssigt flotteste postkasser, der kan købes.

Postkasse

En postkasse er ikke bare en postkasse. Den byder forbipasserende og dine gæster velkommen, som det allerførste de møder, ved din bolig eller virksomhed.
Postkassen sender et signal om hvem du er, hvad du går op i og ikke mindst om du præsenterer dig selv med stil.

Forskellige postkasser til forskellige opgaver

En postkasse er, udover en prydende genstand foran din bolig eller virksomhed, skabt til at modtage posten på dine vegne. Henover årene har postkasserne fået flere og flere opgaver, eller man skal måske hellere sige at posten har ændret karakter.

Dagens postkasse skal kunne håndtere den almindelige brevpost, store mængder reklamer (hvis du ønsker det), aviser og ikke mindst, i stigende grad store forsendelser og små pakker.

Vi får alt leveret i postkassen

Vi får flere og flere forbrugsgoder leveret i vores postkasse. Det er blevet almindeligt at bestille stort set alt på Internettet og få det leveret i postkassen. Til det formål tilbyder Designprodukter.dk store postkasser og deciderede pakke postkasser. Til dig der blot har brug for lidt ekstra plads til avisernes søndagsudgaver, har vi postkasser med en speciel avissektion.

Postkasser i forskellige materialer

Designprodukter.dk har altid et kæmpe udvalg i kvalitets postkasser på lager. Uanset om du synes kobber postkasser, zink postkasser, rustfristål postkasser eller lakerede postkasser er det rigtige materiale, har vi et kvalitets udvalg til dig, som du kan vælge imellem.

De forskellige materialer har hver deres forskellige egenskaber, men det handler først og fremmest om smag og formål. Alle vores postkasser er holdbare kvalitets løsninger, og har derfor ingen rust og minimale uventede forandringer hen over årene. Når du bestiller en af vores smukke postkasser, får du leveret en løsning som du bliver glad for i mange år frem.

Få mere at vide om vores smukke design postkasser

Har du spørgsmål til vores postkasser, eller noget du har brug for at vide mere om, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på :

kk@kobberkompagniet.dk eller på telefon 59 51 67 54 i vores åbningstider :

Mandag – Torsdag…9.00 – 15.00
Fredag……………….9.00 – 14.00

Designprodukter.dk er Onlinebutik : ejet af Kobberkompagniet I/S
cvr nr : 16 38 07 76
Grundlagt 1990.

Skriv en kommentar