5 Gyldne råd til at beskytte Postkassen – Nytårsaften.

Pas På Postkassen.

Nu nærmer nytåret sig hastigt og med det en masse ødelagte postkasser.
Det kan være så ærgeligt at få sin postkasse ødelagt, fordi nogle synes at man denne ene dag godt må begå hærværk på andres ejendom, er postkassen en billig model til et par hundrede kroner så er skaden nok til at overse, men er det en af de efterhånden mange større kvalitets postkasser som er på markedet, så kan det godt være en dyr fornøjelse for husejeren.Hvad kan du som husejer gøre for at beskytte postkassen, her er 5 enkle råd.
1. Det bedste er at pille postkassen ned dagen før nytårsaften.
2. Er det ikke frostvejr så sæt en skål med vand ind i postkassen.

3. Kom en sort plastic sæk omkring hele postkassen og gør denne godt fast med tape eller bånd.

4. Bloker brevindkastet, mange postkasser kan fåes med en låseanordning, så indkastet kan aflåses med f.eks et søm i indkastet.

5. Tag lågen ud af postkassen, på mange postkasser sidder lågen fast med en gennemgående tråd, denne kan mange gange fjernes ved at trække lidt op på midten af denne når lågen er åben, dette gør at lågen kan demonteres, kan lågen ikke demonteres så lad lågen stå åben.

Eksempel på aflåsning af brevindkast på Bobi-postkasser.

Er ulykken sket, så gem den ødelagte postkasse til du har aftalt med forsikringen hvad der skal ske med denne, husejerens forsikring dækker skaden på postkassen, man skal blot undersøge om det kan betale sig at få denne dækket af forsikringen hvis der er en selvrisiko på denne.
Du kan finde et stort udvalg af postkasser hos nedenstående onlinebutikker der sælger postkasser.
Designprodukter.dk Designpostkasser samt US-Mail postkasser.
PostkasseBiksen.dk Postkasser i alle priser, store og små postkasser.
BobiDanmark.dk Postkasser fra Bobi samt andre udvalgte postkasser.